Voileipää ja linssejä.

Miila on asunut muutaman vuoden nykyisessä asunnossaan, jonne hän muutti melkein naapurista Vahteratieltä. Miila pitää alueen kauniista puistoista, isoista nurmipihoista ja läheisestä metsästä, jossa hienot kalliot.  Kiitosta saavat myös mukavat naapurit, hyvät pesutuvat ja se, että kaikki hänen tarvitsemansa palvelut ovat lähellä. Omakotitaloasukkina hän ei  enää haluaisi asua, koska siellä kaikki korjaukset ja huoltotyöt pitää tehdä itse. Kerrostalossa taloyhtiö hoitaa asiat ja se tuntuu hänestä turvalliselta.

Vaikka kodin sijainti ja tunnelma ovat Martissa kohdallaan, Miila toivoisi, että vanhoja taloja kunnostettaisiin enemmän. Osa niistä kaipaisi jo kipeästi esimerkiksi uutta maalia pintaansa.

Miilan pitää kiireisenäkaikenlainen järjestötoiminta ja lisäksi hän harrastaa lukemista. Hän etsii kiinnostavaa tietoa usein myös netistä.

Keittiöltään Miila ei odota muuta kuin toimivuutta. Sieltä pitää tietenkin löytyä tarvittavat kodinkoneet, eli jääkaappi, pakastin, vedenkeitin, hyvä uuni sekä mikro. Keittiön ei tarvitse kuitenkaan olla iso.

Suosikkiruokia Miilalla on monia, mutta eniten hän pitää suomalaisesta kotiruoasta. Se on puhdasta ja ravitsevaa, eikä lihota.Yksi suurimmista herkuista on haudutettu ohrapuuro.









Kuvat: Börje Forsblom

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti